semua Kategori
EN

DAPATKAN cerita Jenama

Laman Utama>Pengenalan>DAPATKAN cerita Jenama

GET, pertama ialah maksud "Alat penglibatan tanah", sebagai sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam eksport bahagian jentera pembinaan, tiga huruf menerangkan maksud ini dengan baik.

GET, kedua ialah maksud "teknologi penggali global", GET syarikat dari pengeluaran gigi baldi pertama, semua juruteknik sentiasa belajar inovasi, berdasarkan kawalan kos yang berkesan, sentiasa meningkatkan perkadaran bahan mentah, untuk meningkatkan sifat fizikal produk, Dalam kekerasan produk, kesan, tahan haus sentiasa bertambah baik, berusaha untuk menjadi panduan teknikal.

GET, juga bermaksud "Latihan pekerja am ". Kakitangan syarikat GET bukan sahaja harus mempunyai pencapaian perdagangan asing yang baik, kesedaran perkhidmatan yang cemerlang, sikap kerja yang positif, tetapi juga memerlukan pengetahuan profesional yang lebih tepat, fikirkan apa yang pelanggan fikirkan dan bimbangkan apa yang pelanggan bimbang. Ini memerlukan syarikat mempunyai sistem latihan profesional yang lengkap, supaya setiap pekerja dalam GET mempunyai peluang latihan, peluang pembelajaran, seterusnya meningkatkan kualiti perkhidmatan pelanggan.

GET, lebih panjang maksud "Teknologi persekitaran hijau ". industri faundri telah bimbang tentang perlindungan alam sekitar dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Sebagai pengeksport produk faundri, kita harus memberi perhatian kepada masalah perlindungan alam sekitar hijau dan mematuhi prinsip " pengeluaran hijau " sambil menyediakan produk berkualiti tinggi. Mengurangkan pencemaran.

GET, maksud bahasa Inggeris yang ringkas ialah "gain, acquire ". Kami berharap pelanggan daripada syarikat GET mendapat produk berkualiti, perkhidmatan kelas pertama; Syarikat GET berharap untuk mendapatkan teknologi canggih daripada pelanggan di negara maju, falsafah pengurusan kualiti. Biarkan setiap pelanggan dalam GET mendapat apa yang mereka mahu, dan biarkan syarikat GET berkembang dalam mendapatkan.

TUV